Size bir telefon kadar yakınız
0 850 532 19 14
Dil Seçin
trende

Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme

165 görüntülenme
Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme

Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme

Bilindiği üzere sosyal medya platformu Facebook’ta hesabınızı menüden dondurabiliyorsunuz. Fakat bu hesabınızın silinmesini sağlamıyor. Tekrar Facebook’a mevcut eposta adresiniz ve şifreniz ile giriş yaptığınızda hesabınız tekrar aktif hale geliyor.

Ayrıca hesabınızı dondurduğunuzda, her paylaşımınız görünmez olmuyor. Facebook’taki kişiler size erişemez, aramalarda bulamaz ve bilgilerinizi göremez. Ancak gönderdiğiniz özel mesajlar gibi bazı bilgiler hala başkaları tarafından görülebilir. Ayrıca; az önce bahsettiğimiz üzere Facebook geri dönme ihtimalinize karşı zaman tüneli bilgilerinizi (arkadaşlar, fotoğraflar, ilgi alanları vb.) kayıtlı tutar.

Eğer tekrar Facebook’a geri dönmek isterseniz, e-posta adresiniz ve şifrenizle giriş yaparak hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz. Zaman tüneliniz tamamen geri gelecektir. En son kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Hesabınızı dondurmak için:

  • Tüm Facebook sayfalarının sağ üst kısmında bulunan hesap menüsüne (*) tıklayın
  • Hesap Ayarları’nı seçin
  • Sol sütunda Güvenlik’e tıklayın
  • Hesabını dondur bağlantısına tıklayın

Facebook’u bir daha kullanmayı düşünmüyorsanız ve hesabınızı kalıcı olarak silinmesini talep ediyorsanız… Bu artık mümkün…

Hesabınızı yeniden etkinleştirmemek ve hesabınıza eklediklerinizin hiçbirinin artık Facebook’ta görünmemesini ve geri getirilmemesini istiyorsanız her ihtimale karşı yine de önce Facebook’taki bilgilerinizin bir kopyasını indirmeniz faydalı olacaktır.

Hesabınızın kurtarma seçeneği olmadan kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız, hesabınıza giriş yaptıktan sonra bu linke tıklayın.

Linke tıkladığınızda gelen ekranda şöyle bir mesajla karşılacaksınız:

Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silme İşlemi

Hesabımı Sil
Facebook’u bir daha kullanmayacağını düşünüyorsan ve hesabının silinmesini istiyorsan, bunu senin için yapabiliriz. Hesabını yeniden etkinleştiremeyeceğini ve ayrıca eklediğin içerik ve bilgilerin hiçbirinin geri getirilemeyeceğini lütfen unutma. Hesabınızı hala silmek istiyorsanız, Hesabımı Sil’e tıklayın

“Hesabımı Sil” butonuna tıkladığınızda artık Facebook hesabınız kalıcı olarak silinmiştir.

BU KONU HAKKINDA UZMANIMIZDAN HEMEN BİLGİ VE DESTEK ALMAK İSTERSENİZ

LÜTFEN FOR YOU BİLİŞİM İLETİŞİM HATTIMIZI ARAYINIZ!..

0 850 532 19 14